Reactie plaatsen

Reacties

Christophe Mailleux
een jaar geleden

Prettige eindejaarsfeesten en een gezond en fantastisch theaterjaar 2023!

De piek staat misschien nog op de kerstboom, de lichtjes branden nog, alles op en top klaar voor een gezellig jaarovergang. Misschien denk je ver in je achterhoofd nog aan een leuk toneelstuk dat je nog moet inplannen… misschien zelfs nog een script zoeken..?
En de inspiratie zat vast niet in één van de vele geschenkjes…Deze kerstman kan alvast één en ander in het rond strooien. Wat dacht je van…·… een herkenbaar, menselijk en actueel stuk met slingers van een lach en een traan? “De oogst van de leugen” is zo’n tekst die je lekker onderhoudend door de avond loodst. En - mits enige kleine aanpassingen - tevens inzetbaar voor jeugdtheater

· … een tragikomedie over een ontwrichtte familie, waar de feestwijn alleen maar ongelijkheden blootlegt? Probeer dan zeker “Plan B” eens te lezen.

· … een drama dat deze donkere spookdagen alle eer aan doet? Dan is “Spookkind” mogelijk een kolfje naar je hand.

· … iets spannends? Halloween is voorbij, maar iets boeiends kan nog steeds, en dan kan de thriller “Drie Apen” misschien de aandacht opeisen?Tussen het feesten, lezen en genieten door wens ik jullie alvast het allerbeste voor het komende jaar en theaterseizoen, en mogelijk kruisen onze paden in 2023..!Prettige eindejaarsfeesten!

Christophe Mailleux

www.christophemailleux.be

Greet Pauwelyn
3 jaar geleden

Indien ooit eens een rol voor een oudere dame : ik ben met veel plezier bereid

Evita Fraeyman
5 jaar geleden

Het is een grote eer om met zo een topspelers te mogen samenwerken, lachen, acteren en leute maken. Toppers van de eerst tot de laatste op naar nog vele toffe jaren xxx

Josiane
5 jaar geleden

Twas de 1ste keer dat ik kwam kijken maar zeker niet de laatste keer.

Chantal Misplon
5 jaar geleden

Heel veel gelachen. Fantastische avond gehad. Doe zo verder 😁